Monday, July 18, 2005

Weekend Bersama S_ _ n

Sebenarnya dah berkali-kali aku try nak ajak dia kluar... tapi akhirnya ari sabtu malam tu dia setuju gak nak kluar ngan aku pada ahad lepas... kami janji akan bertemu kat kl central pukul 12 tgh hari..... aku malas nak bawa moto.. tak sure lak kat mana nak parking nanti.... baik aku naik putra jer.. lagi pun sekarang kan musim ujan... pukul 11 aku dah kluar tunggu feeder bas putra tu... mana la bas ni.. lambat le pulak... pukul 11.30 baru sampai.. Nak dipendekkan cerita.. pukul 11.45 aku dah sampai kat central... aku tau S_ _ n mesti lambat sket... sbb aku call dalam 11.40 dia ada kat serdang lagi.... takpa la aku layan dulu Malaysian idol kat tv sebelah pintu masuk komuter tu... layan punya layan.. aku ternampak si dia berbaju maroon.... sekali pandang aku dah kenal.... aku malas nak sergah jer.. nanti melompat lak... aku ikut dulu, tunggu dia keluarkan hp untuk miss call aku... bila nampak ajer hp ngan buzz dia tu... dalam masa yang sapa hp aku lak bergegar.. kompem la yang didepan aku skarang ni Miss Blink... hehehe
Dah jumpa tu... say hai... trus menuju ke putra lrt... dalam hati aku jgan la ramai orang kat Tgv.... selalunya weekend beratur sampai ke tangga.... Tapi alhamdulillah... tak ramai org lak... saya tau awak nak tgk citer antu... tapi citer yang awak nak tgk tu pukul 4 lebih la... nanti lewat lak awak balik... lagi pun naper awak tak nak tgk citer amityville tu? Maybe awak phobia sbb peristiwa lepas. Last2 terpaksala aku buat pilihan..... layan la citer Fantastic 4. Kiter tau awak tak suka tgk citer macam tu.... but i hope you enjoy it like i did...
Abis wayang kami pi makan, kiter tau awak dah lapar... tula... dari awal kiter dah ajak awak makan.... tapi awak kata malas nak makan... ha.. kan dah dah lapar... makan sizzling kat food court.... masin semacam la sizzling tu...tapi lapar punya pasal.... bedal jer la.... cuma kurang abis la....
Dalam pukul 5... saya nampak awak dah gelisah semacam... rupanya awak dah nak balik... laa... napa tak cakap... apa la awak ni.... tapi kan, saya tgk awak tak banyak cakap la.... sbb apa ek?
Kami berpisah kat komuter kl central... dia naik train pukul 5.25.... Thanks sebab sudi temankan saya... i hope you enjoy that day... as i enjoy it..... maybe next time (kalau awak sudi) kita boleh tgk citer antu lak...

8 comments:

s2m3r said...

ni awek mana pulak..bleh bg tau mat jambul nieh

Sham said...

ceh... kata kat mat jambul... jangan dok nyebok

anakomak said...

pssttt bang long... nape x ajak org tgk wayang sekalik... ahaksss.. wah besh ni nenok citer antu... ahaksss...

Sham said...

pssttt..dik ngah. jom laa bebila kita pi tgk wayang....tengok sesama.. bayar lelain la.. hehehe

anakomak said...

wakakakak.... mana aci ajak org nenok wayang kena byr sendiri... kekeudu tul bang long ni ah...

Sham said...

iyo la... jom la dulu... bab bayar tu nanti kita discuss.. hehehe

anakomak said...

hahhahaha x yah discuss ah... bang long support je sumer.. tambang bas.. makan minum...tiket. ahaksss... uishhh beshh ni.. :D

Sham said...

uik...!?
hehehehe..