Monday, December 10, 2007

Wedding Invitation

Assalamualaikum.....


Yaaa... inilah dia satu-satunya pengumuman yang amat penting dari aku, maybe tak penting pada korang... tapi amat-amat penting bagi aku... Cakap banyak takmo, Straight to the point.... so, secara rasminya, aku ingin menjemput rakan2 yang mengenali diri ini, untuk menghadirkan diri ke satu acara gilang-gemilang dan penuh bersejarah, wedding aku le beb!!!... either nak datang kat Taiping or Rembau(rasanya pak mertua tak kisah).. terpulang kat korang lah....

Invitation(Perempuan)

Map (Perempuan)

Invitation(Lelaki)

Map (Lelaki)

6 comments:

Masy said...

mesti laa gilang gemilang :) gemilang, cemerlang dan terbilang heheh~

Sham said...

huhuhu.. jgn lupa dtg tawww

tipahvogue said...

congrates my prenk!!! semoga kekal hingga ke akhir hayat...

ai said...

Salams sham..alamak!!! lamanya ai tak jengah blog awak.. dah kawin rupanya.. Selamat Pengantin Baru yek.... semoga perkahwinan awak berdua sentiasa diberkati dan dirahmati Allah... maaf tak datang sebab baru je baca blog awak nie... Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat....

adam brown said...

look this is the "diet" i told you about you should really enter the site :) bye enter the site

viruspadu said...

selamat pengantin baru

mesti dup dap dup dap kannnnn hehehehe