Tuesday, September 13, 2005

Treasure Hunt

Lama rasanya aku tak merepek dalam ni... 2-3 menjak ni rasa malas lak... keja pun dah berlambak... tak sempatla nak meluangkan masa mengupdatekan blog ni... last weekend BNM buat treasure from kl to kuantan... memang enjoyla tru' out that hunt.... Setiap team terdiri dari 4 peserta... ahli2 team aku ialah, dalila, aden and suraya... yup, aku sorang jer lelaki dalam keter tu... siap kener harass lak tu.. hehehe... kami naik keter honda city aden yang baru jer kluar... perghh..... bau kedai lagi tu......

Tengah lastik tin

Tentang detail treasure hunt ni aku malas la nak cerita.... yang pasti penat giler... kami clock out dari bnm 7.38... dan sampai kat haytt regency kuantan jam 4.08... betul-betul tepat dengan masa yang diberikan selama 8 jam setengah......
Malam tu kami dinner.... theme utk malam tu ialah character from the movie... team aku pakai custome lanun.... kiranya aku ni chief lanun la... tak sangka, hampir semua team partipate dalam custome dinner ni.... selalunya staff bnm tak suka buat benda2 pelik mcm ni.... kali ni aku nampak byk kelainan daripada acara2 bnm sebelum ni..... kami dihiburkan oleh band tempatan... "the road block" walaupun band biasa, tapi amat2 menghiburkan.... Dengan M.C yang kelakar giler.... sampai senak perut aku ketawa... Disamping tu exbintang Rtm Feyzal Ayob sempat gak mendendangkan lagu gadis melayu... siap gelek ala2 inul tu... pergh.. tapi still tak dapat menandingi kepoweran vokal azuraini yang mendendangkan lagu anuar zain.... meremang bulu roma aku tuuuu.... apa2 pun all the central bankers memang best ari tu...... next year... aku sure join lagi... insyallah...
Ari ahad tu, aku nak bangun pun seksa.... letih beb.... lepas breakfast.... lepak kat pantai jap... member ajak main beach volley lak.... aku bukan pernah main... tapi hantam sajala... okay la jugak....hehehe... pukul 12.00 checkout... malasnya nak balik K.L .......tapi nak buat macam mana.... ari isnin kejeeeeeeeee
From left, akma, dalila, suraya, aden, kak ayu, me... duduk, kak anim, farah and ejon

From left Haniff, me, ejon, qaiser, farah, kak anim, nasir, kak ayu..... kat depan azwan, odah... yang sedang ambik gambar, akma

Beach volley.... aku berbaju kuning

P/s: More picture comming.... tungguuuuuu

5 comments:

Anonymous said...

Blog is informative . Dont't stop. I'm sure you'd be interested in How to buy & sell everything, like music on interest free credit; pay whenever you want.

anakomak said...

walla bang long..apsal x nmpk bang long ye ms dinner tu ari??? klu x leh kita snap2 gmbr muehheheh .. pstt agak2 sape terror bila yoda bertemu lanun??? uhuhuhu :p

Sham said...

itu la pasal.. aleh-aleh nampak kat tepi pantai jer.. hehehe.... tentula lanun lagi terer... sbb yoda hanya fiction semata-mata

anakomak said...

ooo memperkecilkan power yoda ye..

Sham said...

eh.. perkecilkan aperlak... yoda memang kecil pon.. comel molek jer