Friday, April 07, 2006

Upload

Assalamualaikum,

Esok balik kampung, walaupun hati aku rasa berat jer nak balik(budget rendah) tapi aku kena gak balik..... nak ilangkan keserabutan yang bersarang dalam kepala otak aku ni...... Sebab aku tau, kepala aku akan tenang bila kat kampung.... aku betul-betul rimas dengan k.l .... Kalau diberi pilihan, aku nak keluar dari k.l ... tak mau aku kerja kat sini.... dengan kesesakan.. kos sara idup yang tinggi... arghhh.... rimasnya.. bila aku boleh kluar dari kl ni buat selama-lamanya...

Aku cuba upload gambar tadi, tiba-tiba plak boleh.... sebelum asyik tak berjaya ajer.... tak payah la aku kena pi cc semata-mata untuk upload gambar.....

Rujuk pada gambar di atas, gambar ni aku ambik kat burmesse pool masa balik bercuti tahun baru cina lepas... nampaknya populariti mawi telah memberikan kesan dimana-mana saja.... ish.. ish....
Jernihnya air yang mengalir..... aku takan ragu-ragu untuk menghirup air yang mengalir di bukit larut ini.... kesejukannya seakan baru kluar dari water cooler je.... Bila la aku nak naik Bukit Larut lagi.
Pemandangan Bandar taiping dari atas Bukit Larut.... Nampak kosong jer.... macam takder apa-apa pon kat Taiping...
Okay la.. c u all next week... Doakan aku selamat dalam perjalanan.. seperti biasa.... kali ni aku naik moto lagi....

6 comments:

Anonymous said...

salam .. tuk tuk .. alamak cuti ker tuan umah nie.. tgk bemiss pool .. teringt pulak kenangan kt situ ..

sham said...

uik.. ader kenangan kat situ ek.... kenangan aper tu? ahaksssss

Noushy Syah said...

wahhh..beshnya scenery akt tempat tuh..mendinginkan perasaan aje..I love it!

Sham said...

bukannya ajer mendinginkan perasaan.... malah mendinginkan sum-sum tulang..... :)

Anonymous said...

ader la .. tk leh bg tau ..

Anonymous said...

best klu dapat g tempat yg menenangkan camtue..lagi best klu ada kenangan di situ..rindu plak nk g tempat tu...


-sizuka-