Wednesday, September 13, 2006

Uncle

Assalamualaikum,

Just to make an announcement, Adik ipar aku telah selamat melahir seorang bayi perempuan pada jam 10 pagi semalam, di Pusat Perubatan Islam, Titiwangsa. Darn!!!! Suddenly i'm feeling old. She was admitted to the hospital on monday morning and delivered tru ceacerean after 24 hours in pain.... Yang paling klakar, bila doktor tanya adik aku nak tunggu vaginal birth(which is the normal way) or buat ceacerean trus ke...... adik aku trus jawab, potong aja... hahahaha...... actually doktor pun dah bagi nasihat utk buat ceacerean sbb takut anak lemas dalam kandungan. But all are well, alhamdulillah... 2-2nya pun sihat.... and finally, i'm a Paklong.... Warghh!!!!!!!!


Nur Afifah bt Norazlan (Fifi)<---- Siap dah ader nick name tu

Fifi tgh tidur

Mengintai disebalik tabir

p/s: pictures taken with my new N70... ahakssss

8 comments:

Anonymous said...

paklong nyer bila lagi...??? hehehehe...

zue

Masy said...

aa kongret kat kuarge fifi dan pak longnye..huahahaha tomelnyee..hihih

Sham said...

zue... hahaha... no komen

masy.. tomel ek? ikut pak longnye kot.. hahaha

Anonymous said...

tahniah .. comel nyer fifi .. next .. pak long fifi bila lg ?

Sham said...

errr.... next question pleaseeeee

Anonymous said...

congrats!! best kan dapat anak saudara, i dah ada 2!! :D

ps: chewah, bestnya ada phone baru hehe..

tekadmon

Sham said...

Naz.. Thanksssss..... takder adiah ke? hahahahaha...

ai said...

Tahniah....dah jadi paklong ye awak... emm..memang best bila dapat anak sedara... ai pun ada 6 anak sedara...dan lagi 2 is on the way... hehehe...

paklong bila plaks nak join da club??