Monday, October 02, 2006

My Heart - Irwansyah (ft. Acha)

di sini kau dan aku
terbiasa bersama
menjalani kasih sayang
bahagia ku denganmu

pernahkah kau menguntai
hari paling indah
terukir nama kita berdua
di sini surga kita

bila kita mencintai yang lain
mungkinkah hati ini akan tegar
sebisa mungkin tak akan pernah
sayangku akan hilang

if you love somebody could we be this strong
i willl fight to win, our love will conquer all
wouldn’t risk my love even just one night
our love will stay in my heart, my heart...

pernahkah kau menguntai
hari paling indah
ku ukir nama kita berdua
di sini surga kita

bilakah kita mencintai yg lain
mungkinkah hati ini akan tegar
sebisa mungkin tak akan pernah
sayangku akan hilang

bila kita mencintai yang lain
mungkinkah hati ini akan tegar
sebisa mungkin tak akan pernah
sayangku akan hilang

if you love somebody could we be this strong
i willl fight to win, our love will conquer all
wouldn’t risk my love, even just one night
our love will stay in my heart, my heart...

Lagu di atas boleh didengar atau di'download' disini

17 comments:

arianna adrizal said...

huh~ org br nk post lirik ni dia da wat duluuu..

Sham said...

hahahha.... nasib arr.. sapa suruh lambat :p

arianna adrizal said...

lirik 'smpai menutup mata' by acha ada?

Sham said...

err.. lagu aper tu? tak penah dengar arr.. best tak?

arianna adrizal said...

best! acha my heart la nyanyi. a fren of mine 4ward sumer lagu soundtrack heart.

ND said...

Lagu ni mmg best...dah penah dpt lagu ni 3-4 bulan lepas..tapi time tu tatau plak sape penyanyinye..hehehe..

ND said...

Lirik Sampai Menutup Mata...

mbun di pagi buta
menebarkan bau asa
detik demi detik ku hitung
inikah saat ku pergi

oh Tuhan ku cinta dia
berikanlah aku hidup
takkan ku sakiti dia
hukum aku bila terjadi

reff:
aku tak mudah mencintai
aku tak mudah mengaku ku cinta
aku tak mudah mengatakan
aku jatuh cinta

senandungku hanya untuk cinta
tirakatku hanya untuk engkau
tiada dusta sumpah ku cinta
sampai ku menutup mata
cintaku sampai ku menutup mata
oh Tuhan ku cinta dia

berikanlah aku hidup
takkan ku sakiti dia
hukum aku bila terjadi

Sham said...

perghhh!!!! hang memang jiwang le Nd.. hahahaha

ND said...

cittt...aku copy paste lirik je...ish ishhh...tu pun jiwang ka..:p

arianna adrizal said...

huhu~ bestnyerrr! thanks.. thanks :D

Sham said...

ala nd aku bukan tak tau.. mesti hang menghayati lirik tu gegiler punya.. hahahha

anne.. silakan menjiwangkan diri.. join si Nd tu.. nak jiwang ngan nd pon boleh gak.. hahha

arianna adrizal said...

heeeppp!! fire kang..

Sham said...

hahaha.. fire la kalo boleh.. hahaha...

mana nd ek... mesti dia malu2 kuceng nanti

arianna adrizal said...

rentung gak dak sham nehhh kang!!

Sham said...

hehehe.. anne.. atau awak yang malu2 kuceng ni.. hahahhaha... ala okay per dak Nd tu...

*mana nd nieeee

ai said...

hmm..adik ai suka betul ngan lagu nie..siap minta ai download dari internet utk dimasukkan ke dalam henpon dia... emm..tgk gazet citer nie kat tv cam best..tapi tak de rasa plaks nak gi nonton kat wayang tu...

Anonymous said...

ros pon suka dengar lagu nie.. peeeeeeeeeeehhh layan bluessss hehe selamat berpuasa sham


-ros-