Wednesday, October 18, 2006

Salam Aidilfitri


Assalamualaikum,

Ramadhan dah hampir ke penghujung, kejap jer masa berlalu kan? Kebelakangan ni, blog aku dah ditumbuhi lalang.. terbiar.. tak ber'update'..... mungkin disebabkan masa yang amat terhad, dibebani pulak kerja yang bertimpa-timpa atau mungkin pada bulan Ramadhan yang mulia ni aku berasa takut untuk bersuara..... takut kalau-kalau ada yang terasa dengan tulisan aku (alasan semata-mata).....


Seperti tahun-tahun yang lepas, setiap kali tiba penghujung ramadhan, aku ditugaskan untuk mengendali "Tukaran wang raya" untuk jabatan aku... Jabatan besar.. jumlah tukaran sudah semestinya la banyak.... total lebih kurang 152,000.00.. letih mengira. sib baik la dibantu oleh Kak Ayu (chief cashier), Man dan Shariza... Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.. walaupun ada gak problem sket..... Harap tahun depan aku tak buat lagi dah bender ni... letih la dah 4 tahun aku handle bender ni.... takan nak kena buat sampai pencen kot....


Ini mungkin entry terakhir aku sebelum raya, so.. aku nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin.... kalau ada salah dan silap... aku minta ampun banyak-banyak...



Duit sebelum ditukar

"Ajk" tukaran wang

Man tidur atas duit

Kalau la semua ni duit aku

5 comments:

Anonymous said...

selamat hari raya .. semoga selamat sampay ker kg ..

arianna adrizal said...

kalau eh... hihi!

gambo pakcik kayo pun ado!! huhu~

samat hari raya. maaf zahir batin. samat blk kg. blk sini jgn lupe wat open house (ada ke?)

Sham said...

anony.. slamat ari raya gak

anne.. kayo jap jer pon.... saya takder arr nak buat open house.. tunggu awak ler buat

ai said...

salam aidilfitri...amacam raya? meriah tak?

ai said...

salam aidilfitri...amacam raya? meriah tak?