Sunday, March 05, 2006

**Kawennn**

Assalamualaikum,
Ahad, 5 march 2006.... Hari ni adalah hari yang paling bermakna buat salah sorang opismate aku, Raizon... Dia telah selamat melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya iaitu Aidil(nama penuh aku tak tau). Semoga mereka berbahgia hingga ke anak cucu. Sebenarnya, kalau di ikutkan, memang tak sampai la aku kat umah dia di keramat tu... sebab aku bukannya tau jalan nak kesana... Tapi bile diingatkan balik ugutan yang telah dileparkan oleh raizon sendiri "Sham kalau saya tak nampak muka awak masa saya kawain nanti... saya tak nak cakap dengan awak setahun" Perghhhh... takut gak aku... Terpaksala mencari "geng" untuk aku tumpang kerumah dia.... selidik punya selidik... aku berjaya menempatkan diri dalam kereta akma... bersama-sama farrah dan odah... terasa dalam hati hendak menyanyi " hai senangnya dalam hati... bila beristeri dua..." lagu madu 3 tu.. ahaksss....

Dah sampai umah ejon... kami call kak anim... rupanya kak anim dah pon sampai... mukh plak call aku... dia suruh aku tunggu dia dulu... boleh kami makan sekali.. ader gak la member sekaum.. kalau tak, segan la aku sbb semua perempuan.... aku tunggu la mukh dulu kat bawah pokok... baru redup sket... Elok mukh sampai jer.. kami serbu la nasi minyak yang dihidangkan ala buffet... boleh bedal lauk banyak sket... rupanya bawah khemah tu dah penuh dengan staff BNM.... rasa mcm family day BNM plak time tu...

Lepas jer makan... sesi bergambar plak..... mukh menggunakan sepenuhnya kamera fuji yang baru dibeli dari jepun... Siap gaya ala2 paparazi lak tu.... hantam jer la mukh.... abis bergambar.... budak2 lain semua dah blah.. tinggal aku ngan mukh jer kat situ... kami lepak sampai pukul 4.. sajer jer ambik angin dulu... Lepas tu baru kami bertolak ke opis.... Saja jer aku tumpang mukh lak masa balik tu... segan plak nak tumpang akma lagi.... Kat opis, kami upload gambar sesiap... aku cuba nak upload ke blog ni masa kat opis tadi... tapi still tak boleh... nampaknya memang sah dah tak boleh upload gambar kat BNM.... terpaksa la aku singgah kat CC jap untuk upload gambar di bawah ni....
Ejon berbaju biru

Eceh

Sebahgian dari staff department aku yang hadir

Aku n Mukh

9 comments:

Anonymous said...

salam moning ,, huii ade orang kawen , awak bila pulak lg sham .. byk kekawan dah tamat zaman bujang tu ,,
apa pun tahniah kat kawan awk tu .. blue peberet kaler tu ..

Sham said...

ader jodoh ader la

arianna adrizal said...

sham,
len mcm jek jwb tu..hehe.
rilek ar bro!

ai said...

ha'ah laa sham..bila plaks turn awak ek?? hehehe

Sham said...

adei la... jgn la tanya soalan maut tu lagi..... tensen arrrr

Anonymous said...

hohohoho solan maut ker tu ???? tak kot solan cepu jer . insyallah turn awk akan smpay gak nt ,

Sham said...

ish... sper kata tak maut... maut wooo.... sampai migraine kalo dgr soalan tu

s2m3r said...

nak pegi..nak pegi.....huwaaaaaaaa

Sham said...

nak pegi mana lak ni?