Sunday, May 07, 2006

Setulus Cintamu- Broery Marantika

Betapa sucinya cinta
Setia menanti daku
Tiada merasa hampa
Kasihmu nan abadi

Walaupun jiwa tersiksa

cintamu tiada batasnya
Dikau untuk berkorban
Cintamu...cintaku...

*

Sinaran bintang bintang
Menyinari hudupku
Namun hatiku sepi...

Takkan dapat ku lupa
Mesranya belai manja
Kumerintih dalam kalbu

Ku rindu...ku rindu...kasih

Semoga cerah kembali
duniaku yang kesepian
Padamu kuserahkan kasih... yang suci....

Pernah dengar tak lagu kat atas tu... Best.. best sangat2.... Dengan rentak slow yang mendayu serta alunan suara Broery yang lunak merdu memang mengasyikkan.... Aku "jatuh cinta" bila kali pertama mendengar lagu ni... Pada sesiapa yang tak pernah dengar. sila la cari.. kalau tak dapat, bagitau aku.. nanti aku email kan sebab saiz lagu tu tak besar sangat....

18 comments:

Anonymous said...

huhu.. jiwangnyer..mmmmm

-sizuka-

Sham said...

ala... best la lagu tu... tak caya cari n dengar dulu

ai said...

anto laa lagu tu pada ai... tau kan emel opis ai? nak gaks dengar..

Sham said...

ala.. cik puan ...email ai dah ilang pi mana pon tak tau..... foward balik address email ai

Anonymous said...

yess..mmg best lagu nii..sy tahu lagu nii..mcm terkena batang hidung sendiri je..hehehe..sham kl blh masukkan la dlm blog awk ni..
zue

Anonymous said...

haii tk penah dengar pun.

arianna adrizal said...

sham,
o, jatuh cinta dgn lagu....

Sham said...

zue.... tak leh arr nak msukan dalam blog ni

anony... tak pernah dengar? cari la lagu tu.. best tau

anne... ha'a.. jatuh cinter ngan lagu jer la pon

Anonymous said...

yup x penah dengar... apa pun thanks lirik dier tu mcm ader sesautu..

Sham said...

i cuma suka rentak ngan suara broery je.....lirik tak kisah sgt

Anonymous said...

sy boleh nyanyi lagu ni...hehehe..lagu2 broery sume mmg best...syahdu...hehehe...

zue

Sham said...

nyanyi arr sket... nak dengar

Anonymous said...

nyanyi sensorang boleh la..dpn org malu...hehehe

zue

Anonymous said...

jiwang karat la kooo...wargh wargh wargh

anturaye

Anonymous said...

hehehehehe.. tak ler smpay karat..

Sham said...

zue... eleh.. nak malu apernyer....

anturaye.. waa.. best ko ek.. ari2 raye... wakakakak

Anonymous said...

senikata yg sungguh puitis dan dgn alunan lagu yg sungguh menyentuh jiwa..

Diajeng Rengganis said...

ku rindu,, kurindu,, kasih