Friday, November 11, 2005

Assalamualaikum,

Balik keje semalam ujan lebat lagi.... kali ni worse dari hari sebelum tu.... dengan angin yang kencang sampai aku bawak moto pun melelong.. Aku tak tau kenapa aku boleh meneruskan jugak perjalan, sedangkan ramai penunggang motosikal yang dah mula berteduh..... Hati aku memang berdegup kencang masa tu, sekencang angin yang meniup motosikal aku... memang aku terasa yang tayar motosikal aku nyaris tergelincir bila aku membrek..... Tapi, alhamdulillah... selamat gak sampai umah.....
Semalam, akhirnya buat pertama kali aku cakap ngan zura on the phone setelah berbulan cuba mintak no tipon dari dia.... tak banyak yang kami borak.... just sembang kosong jer... nak ajak tgk wayang, tapi jual mahal.. kena ader blink le plak baru nak pi.... mcm le kiter nak culik dia... huhu.. (jgn marah ek zura).... sebenarnya masa sembang ngan zura tu, aku tgh layan citer Legend of Zorro... Best gak ler, cuma gambar vcd cetak rompak tu gelap sangat..... bila malam tu, muka pon tak nampak.... kadar penghayatan pun jadi kurang ler.... After that aku layan citer Sky High lak... ala citer sekolah untuk superhero tu.... walaupun citer tu lebih sesuai untuk kanak-kanak.... aku tetap enjoy.... daripada citer zorro yang gelap-gulita tu...... Pukul 12 lebih baru aku tido.... sedapnyer tidur diulit curahan hujan diluar..... nyaris aku nak terbabas... sib baik la roomate aku bangun awal.... kalau tak.... mau lewat ari ni....

Ari aku dah rasa lega sket, aku dah boleh melupakan dia.... sebenarnya takda harapan pun dalam diri ni.... cuma..... entahla, susah nak explain....

6 comments:

anakomak said...

pstt bang long... x usaha mana nk dpt kejayaan...

belum cuba dah mengalah.. yape daa..

hip hip horeyy.... coba coba jgn x coba... ahakss...

all tze best ye bang long...

Sham said...

tak mau arr cuba2 ni... lagi di layan perasan.. nanti lagi menjadi-jadi.... baik stopkan ajer... takderla kecewa.. huhuhu

anakomak said...

yapedaaa bang long nih...

cepat no putus asa.. alahaii x salah mencoba...

untung sabut, timbul..
untung pompuan, kawen...

muehehhe :p

Sham said...

kekadang tu.. ader baik gak berputus asa.... daripada membuang masa pada harapan yang tak pasti... huhuhu

anakomak said...

ermm klu gitu bagai di kata, nak buek camno...

don't worry,,,be happy

Sham said...

huhuhu.. takper... always happy...