Thursday, January 19, 2006

Assalamualaikum,

Hari ni aku tak mau taip pepanjang, just nak upload sket gambo yang tak ter upload.. angkara kecewa atas kerosakan digicam aku masa raya puasa lepas..... Oleh sebab dah ada pengganti..... baru terasa nak upload gambo-gambo ni... Malas nak upload ke multiply aku, biaq kongsi kat sini dah la.....


Aku Che On dan Rashid

Adik ipar aku ngan adik aku

Adik aku no 4 yang kat TLDM ngan anak sepupu aku

Sesi makan2 kat umah Paksu(dari kiri, aku, paksu dan ayah)
Adik Bongsu aku
Sesi makan2 jugak

Adik aku no 3 yang kat TUDM

Sori la kalau tetiba blog aku jadi berat lak sbb gambar-gambar ni......

8 comments:

Anonymous said...

aiiii .. gambo masa raya . sal baju raya awk sama kaler dgn kiter la pulak ,,,meriah umah awk.. lelain adek beradik awk yea .. tldm dgn tudm tu pastu hat bongsu ..

Sham said...

eh ye ke.. mana nak tau...ha'a sume adik beradik ngan rakan-rakan...

anakomak said...

meriah umah bang long ek.. :p

Anonymous said...

yup mcm buah kelapa jugak dlm satu tandan tak serupa semua nyer .. umah bang long awk tu memang meriah .. laa anakomak ..

Sham said...

tak abis2 ngan bang long dia.. adik haku dah kawennnn la wei.. hehehehe

Anonymous said...

apa salah nyer dia panggil awk bang long hehe.. yg kawen tetap kawen hihi.

Sham said...

hehehe.. tak leh gak

Anonymous said...

ooo tak leh ker ,, sian kat anak omak tu ...