Sunday, January 15, 2006

The end without any beginning

Assalamualaikum,
Ermm.... apa yang boleh aku komen lagi tentang tajuk di atas.... semuanya berakhir sebelum apa-apa bermula.... aku dah ambik keputusan untuk meluahkan apa yang aku rasa semalam.... nyata sekali, hasilnya tak memberangsangkan..... Takpa la.. kita tak selalunya dapat apa yang kita nak... Aku paham.. biarlah aku menyekat perasaan aku ni sebelum terjebak lebih dalam lagi... Thanks for a very wonderful week.. hope i didn't give you any trouble......
Lagi pun bila aku baca balik tentang taste2 dia pada lelaki.. aku takdak pon ciri2 yang dia idamkan.... well, what to do.. life always been very exciting... hey.. we're still friend kk... but not the way it has been for this past week.... c ya in a couple of weeks... got a broken heart to be mend first... hahahahaha.....

laugh out loud.... laughter always a remedy for sadness... cry out loud... cry an invisible tears... let a broken heart be mended with a thousand stitches.....

16 comments:

saya said...

sori...

zura lias said...

kimitama takmak taumau amapama mamasama demepanman..whatever..congrats arr sbb berani..maybe amadama yangmang lemebihmih bamaikmik damarimi amapama yangmang kimitama nakmak..jomodohmoh Tuhan yangmang taumau...gud lux...^_^

Sham said...

to Saya .... forget about it... i never going to forget u... we're still friend.

Sham said...

to zura... samayama mememangmang bemeramanimi bamab nimi... semebabmab pemenahmah sengmengsamarama memedammam pemeramasamaanman semelamamama.. 5 tamahunmun... amakhirmir memelemepasmas..

Resmanc13 said...

Alo..ha...rilek la brader , yang penting lu dah tunjukkan yang lu betul2 tangkap cintan kat dia sampai lu dengan beraninya sanggup untuk meluahkan rasa hati lu kat dia . Kira kaw2 la tu...Baru la lelaki sejati beb..papahal pun i wish u all da best untuk hari2 yang mendatang...

Sham said...

thanks bro... tapi tak boleh arr elak dari jiwa kacau.... ni yang buat terasa macam nak pi menyumbangkan sore kat karaoke.. hehehe

Anonymous said...

laaaaaaa keciwa lg awk .. bebanyak sabar yea. may be ader hikmah dibaliknya tu . apa pun u still friend dgn dia kan . bertmbah kacau jiwa tu.. pi la memanax2 relax kan jiwa awk tu . apa yg kiter nk tk semesti nyer kiter dpt .

Sham said...

besala tu... idup memang byk dugaan... jiwa kacau sure takleh elaknyer.... ish.. tetiba plak takder mood nak keje ni

Anonymous said...

jgn sebab tu pulak awk tada mood nk wat keja .. . kena la strong hadapi realiti idup kiter nie awk . patah tumbuh ilang ber ganti .. cuma masa menentu kan nyer ,

ND said...

Salam kenal sham...

Don't give up dude. This is not the end. This is the beginning. Kalau ko suka/sayang dia, this is the time u show your sincere heart kat dia walaupun as friends. Toksah pedulik dgn taste yg dia nak. Just be yourself. Buat apa nak pretend to be somebody yg bukan diri kita. Each human being ada uniqueness tersendiri, ada kelebihan tersendiri.

So, I believe dia still nak berkawan dgn ko and that's a good sign. Learn to love somebody thru friendship, InsyaAllah it will last forever. Perempuan kan tak suka gopoh2. Take it slowly. Be her friend. Be there whenever she needed somebody.

Ask yourself, why nak give up on something yg ko tak try lagi...ni belum takdir lagi...takdir akan tiba bila ko rasa ko dah takleh nak buat pape lagi dah...selagi ada peluang, selagi tu belum dikira sebagai takdir...

Allah takkan mengubah nasib kita kalau kita takde usaha nak mengubah nasib kita...;)

Sham said...

thanks andy.. really appreciate it.. psstt awak...alamak... ramai plak geng2 awak yang boleh memburu sampai kesini... camna ni

Anonymous said...

AWK bersyukur sebab ramay kekawan bg semangat kat awk . apa yg dia org bg tau ader benar nyer . so dont give up ok .
hal yg menyedihkan dalam hidup adalah ketika kamu bertemu seseorang yg sgt bererti bagimu . hanya utk menemukan bahawa pd akhir nya menjadi tidak bererti dn kamu harus membiarkan nya ia pergi .....
dan kekadang kamu tidak menghargai orang yg mencintai kamu sepenuh hati. sehingga kamu kehilangannya , pada saat itu tiada guna sesalan kerana pergi nya tanpa ber patah kembali . renungkan dan hayati la...

Sham said...

wah.. wah... best btul komen... thankss

ai said...

hmm...dugaan dalam hidup umpama rencah dalam sup...adakalanya sedap..adakalanya pedas.. adakalanya masin..
kasih sayang dalam persahabatan lebih bermakna berbanding percintaan yang belum tentu arah tujunya...
apa pun sham,betul kata nd.. yang belum bermula takkan berakhir.. tunjukkan sham tetap gentleman to be her friend... just care towards her as always.. hari nie dia menolak tak bererti pada masa akan datang dia menolak lagi..maybe dia belum bersedia...

Sham said...

biarla masa yang tentukan... i'm not willing to give up just yet.... just when i had found somebody that i can lve...

Anonymous said...

betul tu sham .apa pun awk jgn la bnyk sgt pikir yea .. . insyallah menda mcm nie pelan x2 ia akan ilang dgn sedirik ,