Monday, January 16, 2006

Jiwa kacau





Assalamualaikum....

Ish... napala rasa jiwa bergelora ni... bergelodak rasanya... dah lama siot tak rasa macam ni... Walaupun dah puas cuba untuk aku memujuk hati ni.. tapi still ada rasa macam tu..... maybe ambik masa sket untuk ilang(mungkin kah akan ilang?)
Mai kita imbas kembali apa yang sebenarnya terjadi, ari sabtu lepas aku kluar tgk wayang dengan dia... dah janji nak tengok citer The Wing kat Bukit Raja..... ala citer pasal antu rambut tu... Dah lama jugak aku tak pi sana.. sib baik igt lagi jalan... Sebenarnya aku sajer jer ajak dia kluar tgk wayang... aku bukan nak tgk wayang sgt pon.. aku nak jumpa dia... that's the second time i went out with her[maybe the last :( ] , but i do cherish all those moments...

first or might be the last?


Malam tu plak pi tgk exists kat angkasapuri.... layan giler beb.. dah la lagu2 yang dimainkan semuanya feveret aku... elok nak balik terserempak ngan marya tgh dating.... balik2 ajer... aku decide nak bagitau dia apa yang tependam di lubuk sanubari aku ni(cheewwwaahh).... nyata rupanya aku menampar angin(tepuk sebelah tangan le tu)..... malam tu sure la takleh tido.... aku cuba pejamkan mata... tapi susah benor rasanya.... terdengar-dengar kat telinga aku Si Ajai ngan Wira tgh dok layan Kabhi Kushi Kabi Gham.... biar la diorang layan industand.. aku layan blues...
esoknya, lepas layan kartun... aku kluar, dengan tujuan nak ilangkan jiwa kacau ni... ternampak plak promotion digicam kat courts Pj... Mula-mula aku igt tak mau beli.... still frust sbb mengenangkan digicam aku yang rosak raya lepas... tapi bila balik jer umah... pikir punya pukir... Ajai plak menggalakkan aku umpama pom-pom girl... Jiwa aku plak tgh kacau.... aku start moto.. trus pi kluar duit... dan menuju ke arah courts.. sib baik ader lagi digicam tu.. last set beb... satu tabiat yang aku tak boleh nak ilangkan... bila frust.... aku ni suka perabih duit.... kununnya nak mengalih perhatian kepada bender lain la.... tak la pikir sgt pasal dia.... tapi nyata... tak berjaya gak lagi....

Panasonic Lumix Lc 50.. not much but at least something..


Errmmm... awak.... boleh tak kalau nak call lagi?

13 comments:

saya said...

sorila wat awk jd cenggini..xde niat,sungguh2..mintak maaf sgt2..

call je la..xde hal..kite kan kawan, x gtu?

Sham said...

gitu... gitu.. hehehe.. thanks

don't worry.. saya paham k...

Anonymous said...

ehhehe...tgk the wig?aaa..same..same..tgk the wig gak dgn suean..tgk dgn perasaan yg jengkel..hahahahaa...

Anonymous said...

HEHEHE .. still KWAN kan elok cam tu ..

Sham said...

tgk ngan suen? ni mesti zura... ceh.. ceh.. ceh skali lagi... bila mau tgk ngan saya plak? kehkehkeh

Anonymous said...

ehehhe..tanye suenn...tanye suenn...hahahhahaha...

Sham said...

ceh...... tak abis2 suen.. suen tu mak awak ek? hehehee

Anonymous said...

aaa...mak sy name lain arr..suen tue kwn sy..hihihih..

Sham said...

ceh.. loyar buruk plak dia

Anonymous said...

ermm..dulu mmg rase nk jd loyer..tp masuk kelas science dh jd lain..hihhi

Sham said...

eh.. sama plak kita.. kehkeh..

ai said...

cantek digicam.. leh pinjam? hehehe... teringin gaks nak beli satu..but don't know when...

apa pun..kemaafan merupakan dendam yang terindah..

Sham said...

nak pinjam tak boleh.. sewa buleh.. kehkehkeh.. buleh.. apasalahnyer pon...

ahaksss..