Thursday, January 12, 2006

Milik Siapakah Gadis Ini

Assalamualaikum,

Rasanya aku penah post lirik lagu ni before this.. but this time aku rasa aku perlu lagi post lagu ni... sebabnya? Rehsia laaaa.......

Milik Siapakah Gadis Ini


Milik siapakah gadis ini
Wajah lembut bagaikan sutera
Ingin hatinya ku miliki
Apakan terdaya
Adakahkan terdaya

Milik siapakah hati ini
Bagai berkurun lama kesepian
Ingin aku mencurahkan kasih
Kepada yang sudi
Adakah ia sudi

Lama telah ku impikan
Gadis sepertinya
Mengisi taman hati
Dengan cahaya kasih (suci)
Siapakah gadis yang ku idam...


11 comments:

Masy said...

ermmm..wah2..nape tu ek??

Sham said...

ermm... rahsia woo..

Anonymous said...

kiter tahu .. tak yah awk beresia awk .. ader la insan tu .. apa pon harap tak frust lg yeak .. kali nie pegang betui x2 tau . yehaaaaaaa ..

Sham said...

eleh... macam la tau... entah le.. no komen...

Anonymous said...

eleh nak sorok yea .. tak pa kalo dah no komen tu tidak syak lg laa .. kura x2 lam perahu nati kiter tahu ..

Sham said...

bukan semua org tau la.. sedangkan yang empunya body pon tak tau

anakomak said...

wahhh bang long.. dendiam je eh... :p

Sham said...

abeh tu. takan nak eboh satu dunia? huhuh

Anonymous said...

laaaaa tak kan la tak tahu kot .. ehhh pelik betui la .. hai anak omak .. bang long tu dediam jer .. nati melepas lg .. sapa yg merana bang long awk jugak

Sham said...

memang awak tak tau punyer lah

Anonymous said...

tak pa nt kiter semua tahu laaaa .. buat nk sembunyi laaa..